top of page

Hei, olen Riikka

Sisustussuunnittelija ja pienen pojan äiti Salosta. Minulle tärkeää elämässä on ihmisten auttaminen, luomalla heille toimivia, ajattomia ja turvallisia tiloja, joita voivat kutsua kodikseen. Suunnittelijana vahvuuteni on erityisesti kuunteleminen, jolloin pystyn suunnittelemaan asiakkailleni juuri heidän näköisiä sekä heidän toiveita ja tarpeita vastaavia koteja, joihin he rakastuvat joka päivä uudelleen.

 

Sisustaminen ja luovuus on aina ollut lähellä sydäntäni. Ennen sisustussuunnittelijan ammattiani, toimin pitkään visualistin työssä. Itse suunnittelijana arvostan paljon toiminnallisuutta ja visuaalista näyttävyyttä. Mielestäni elämässä ja sisustuksessa on monenlaisia eri sävyjä, joilla luoda kotiin se oma tunnelma.

Tulen helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja langat pysyvät käsissäni isommankin tiimin ja projektin matkassa. Työssäni vaadin itseltäni aina 110%, tarkkuus ja täsmällisyys ovat minulle tärkeitä juttuja. Vapaa-ajalla tykkään rentoutua perheeni kanssa, kuntoilen, luontoilen ja nautin musiikista.

Olen onnellinen, että saan auttaa ja tehdä luovaa työtä ihmisten parissa. Jos koet, että olisin suunnittelija juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä. 

Palkkaamalla sisustussuunnittelijan, lupaan, että säästät aikaa, hermoja ja rahaa. Pienistä suuriin projekteihin. Laita viestiä, soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan miten voisin olla juuri sinulle avuksi.

 

Toimialueinani ovat Varsinais-Suomi ja Uusimaa. Etäsuunnittelu onnistuu koko Suomen alueella.

Sisustussuunnittelija Riikka Lindqvist

bottom of page